[LayerSliderWP] Slider not found

За 2М Брокер ООД

Добре дошли!

2М Бррокер ООД е екип от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на застраховането. Дружеството притежава удостоверение за регистрация на застрахователен брокер с №676, издадено от Комисията за финансов надзор.  Работим като посредник между всички застрахователни компании и клиенти, осигурявайки на клиентите подходящ застраховател и застрахователни продукти на най-изгодни цени.

Дружеството има сключени договори с утвърдени и водещи застрахователни компании, а именно:

Нашите услуги са  в областта на Общото застраховане – Застраховка на имущество, в това число на физически и юридически лица, Застраховка Автокаско, Гражданска отговорност на автомобилистите, Злополука, Професионални отговорности, Финансови рискове, Селскостопански застраховки,  Животозастраховане, Пенсионно и Здравно осигуряване.

На пазара съществуват многобройни предложения за застраховане. Често, когато става въпрос за сключване на застраховка, изборът е направен на основата на по-ниската застрахователна премия. Но по този начин се пропускат важни детайли за самия застрахователен продукт и какви покрития той включва. За да вземете правилното решение при избора на застраховка, за да бъдете сигурни, че са защитени напълно Вашите интереси, ние препоръчваме да ползвате нашата компания.

Доверете ни се! Осигурете си надеждна сигурност и спокойствие с 2М Брокер!

Много професионално отношение и грижа да избираме най-доброто и да не пропускаме срокове по вноските.

Лиза Мороз
Лиза МорозМаркетингЕко Модерна

Винаги най-добрата оферта и наистина много бърза реакция на запитванията.

Гергана СтефановаСчетоводно дружествоГалател

Click here to add your own text